KvalitetsVikar

Om KvalitetsVikar

Et vikarbureau der forstår kvalitet og service.

Vores Historie

KvalitetsVikar er et vikarbureau med fokus på sundhedssektoren. Vi tilbyder en masse forskellige faggrupper til at hjælpe dig med dine bemandingsproblemer.

Alle vores vikarer gennemgår en længerevarende ansættelsesproces, før de bliver ansat. Du er derfor sikker på at møde tillidsfulde og kvalitetsbevidste vikarer, når du vælger en løsning gennem os.

Vi arbejder indenfor Region Hovedstaden og Region Sjælland. 

Da vi har en bred vifte af kompetencer, er der få opgaver som vi ikke kan løse. Derfor skal du ikke tøve, hvis du har en udfordring, du gerne vil have hjælp til.

Vores Værdier

Kvalitetsbevidst Service

Da sundhedssektoren arbejder med borgere, der er særligt udsatte, er det kun rimeligt, at vi sætter høje krav på vores egen service.

Vi er ambitiøse med den ydelse vi tilbyder, hvorfor du altid er garanteret god service, når du vælger KvalitetsVikar.

Tillid & Tryghed

Hele vores bureau er bygget på netop tillid og tryghed. Vi ved hvor vigtigt det er i sundhedssektoren, at holde hvad man lover, samtidig med at danne trygge rammer for dem vi arbejder med.

Gennem KvalitetsVikar kan du være sikker på at møde vikarer, der følger disse principper.

Lad os tale sammen

Hos KvalitetsVikar modtager vi alle former for henvendelser. Hvad end det er spørgsmål om vores beliggenhed, eller hvilke slags opgaver vi dækker, så vil vi altid svare på dine spørgsmål uanset hvad.

Ring til os, send en mail eller udfyld kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Os

BESTIL VIKAR
close slider