KvalitetsVikar

Rengøring

Vi løser dine største udfordringer med rengøring, og efterlader dig med mærkværdige resultater!

Mærk forskellen hos os

Rengøring er en essentiel del af enhver arbejdsplads. Det påvirker hvordan dine medarbejder har det, samt de borgere der befinder sig på din institution. Rengøring er derfor markant vigtigt at have, hvis du vil køre en succesfuld institution indenfor sundhedssektoren og andre brancher.

Oplever du bemandingsproblemer indenfor rengøring? Så tilbyder vi kvalitetsbevidst rengøring med fokus på at gøre din arbejdsplads et attraktivt sted at være.

Vi sætter et stort fokus på hygiejne, da sundhedssektoren ofte arbejder med udsatte borgere, som har behov for god hygiejne omkring sig. Du kan derfor være sikker på, at du får et hold af ansvarsbevidste vikarer, når du vælger en løsning gennem os.

Vi modtager alle former for henvendelser, så hvis du er i tvivl, så bare spørg.

Vores Værdier

Kvalitetsbevidst Service

Da sundhedssektoren arbejder med borgere, der er særligt udsatte, er det kun rimeligt, at vi sætter høje krav på vores egen service.

Vi er ambitiøse med den ydelse vi tilbyder, hvorfor du altid er garanteret god service, når du vælger KvalitetsVikar.

Tillid & Tryghed

Hele vores bureau er bygget på netop tillid og tryghed. Vi ved hvor vigtigt det er i sundhedssektoren, at holde hvad man lover, samtidig med at danne trygge rammer for dem vi arbejder med.

Gennem KvalitetsVikar kan du være sikker på at møde vikarer, der følger disse principper.

Lad os tale sammen

Hos KvalitetsVikar modtager vi alle former for henvendelser. Hvad end det er spørgsmål om vores beliggenhed, eller hvilke slags opgaver vi dækker, så vil vi altid svare på dine spørgsmål uanset hvad.

Ring til os, send en mail eller udfyld kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Os

BESTIL VIKAR
close slider