KvalitetsVikar

Plejehjem & Hjemmepleje

Vi forstår vigtigheden i at skabe trygge rammer for borgere i plejehjem & hjemmepleje

Vikarer som du kan stole på

Hos KvalitetsVikar forstår vi den travle hverdag, der kan opstå i plejehjem eller hjemmepleje, når man oplever bemandingsproblemer. Man skal opretholde den gode service, men bliver svært, når bemandingen ikke er på plads, og det er der vi kommer på spil.

Vi har flere års erfaring indenfor sundhedssektoren, og dækker for en stor del af faggrupper, så du altid kan regne med os, når du akut har brug for en løsning. 

Vi dækker følgende faggrupper:

  • Social- og sundhedshjælper
  • Social- og sundhedsassistent
  • Plejemedhjælper
  • Sygeplejerske

Vores vikarer er veluddannet, og har den erfaring det kræver, for at løfte store opgaver. Vikarerne gennemgår en længere ansættelsesproces, så vi er sikker på, at de kan levere den service, som sundhedssektoren kræver. 

Vores Værdier

Kvalitetsbevidst Service

Da sundhedssektoren arbejder med borgere, der er særligt udsatte, er det kun rimeligt, at vi sætter høje krav på vores egen service.

Vi er ambitiøse med den ydelse vi tilbyder, hvorfor du altid er garanteret god service, når du vælger KvalitetsVikar.

Tillid & Tryghed

Hele vores bureau er bygget på netop tillid og tryghed. Vi ved hvor vigtigt det er i sundhedssektoren, at holde hvad man lover, samtidig med at danne trygge rammer for dem vi arbejder med.

Gennem KvalitetsVikar kan du være sikker på at møde vikarer, der følger disse principper.

Lad os tale sammen

Hos KvalitetsVikar modtager vi alle former for henvendelser. Hvad end det er spørgsmål om vores beliggenhed, eller hvilke slags opgaver vi dækker, så vil vi altid svare på dine spørgsmål uanset hvad.

Ring til os, send en mail eller udfyld kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Os

BESTIL VIKAR
close slider